We Effect söker värvare till Göteborg

Vill du bidra till en rättvisare värld?

Vill du bli del av en organisation som genom hjälp till självhjälp bekämpar fattigdom? Tycker du om att träffa nya människor, arbeta i team och vara utomhus? Då är värvare för We Effect  det perfekta jobbet för dig!

Om We Effect
We Effect är en religiöst och politiskt obunden biståndsorganisation som sedan 1958 tänker och agerar långsiktigt – för att förändringar ska bestå. Hjälp till självhjälp är ledstjärnan i vårt biståndsarbete i 25 länder i fyra världsdelar. Våra fokusområden är landsbygdsutveckling, bostäder, jämställdhet och tillgång till mark. Vi vet att tillsammans hittar människor nya vägar ur fattigdomen och blir en stark röst i samhället. Därför stödjer We Effect människor att gå samman och få nya kunskaper. Resultatet blir att fler får ökade inkomster, mat på bordet och värdiga bostäder – och kan ta klivet ur fattigdomen. Vi-effekten? När människor tillsammans hjälper sig själva.

Om tjänsten
Vår verksamhet i fält möjliggörs till stor del av alla de privatpersoner som är med och skänker gåvor månadsvis via autogiro. För att värva fler månadsgivare kommer vi i höst driva en kampanj där ett team på fem personer arbetar på gator och torg i Göteborg. Uppdraget innebär att ta kontakt med personer på allmän plats, berätta för dem om We Effects viktiga arbete och uppmuntra dem att vara med och stödja verksamheten. Vår verksamhet i fält fokuserar på att stärka grupper och skapa sammarbeten mellan människor, på samma sätt arbetar vi som team för att tillsammans värva så många nya givare som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som delar vår vision om en rättvis värld fri från fattigdom. Du har lätt för att prata med nya människor och tycker om att försöka skapa engagemang hos andra. Du är positiv, utåtriktad och bra på att formulera dig muntligt. Tidigare erfarenhet från en ideell förening är starkt meriterande men inte ett krav. Arbetet förutsätter att du fyllt 18 år och talar svenska obehindrat. Vi värdesätter olikheter och efterstävar mångfald i arbetsgruppen.

Anställningsform

Tjänsten är en visstidsanställning under vår Höstkampanj som pågår 23 oktober – 15 december. Vi vill att du är med minst 7 av de 8 veckorna. Arbetet sker på vardagar kl 11.00-18.oo, vanligtvis 30 timmar per vecka, och du får en fast timlön på 140 kr/tim inklusive semesterersättning. För erfarna värvare finns det möjlighet till flexiblare upplägg så att tjänsten går att kombinera med exempelvis studier. Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme erbjuds alla medarbetare. Efter perioden kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till: emma.w.nystrom@weeffect.se.

Motivera varför du vill ha jobbet och varför du skulle passa som värvare hos oss. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan direkt, men allra senast 15 oktober.

För mer upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta Emma Weidolf Nyström, projektledare, emma.w.nystrom@weeffect.se, 0720-76 85 72

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Unionen och KFO. Facklig företrädare Maja Norell, Unionen, maja.norell@weeffect.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av berättelser och nyheter.

{{ registrationMessage }}