Vill du också vara med och utrota hungern? Bli en del av vårt team

För att kunna uppnå vår vision om en hållbar och rättvis värld fri från fattigdom behöver vi ett starkt team. We Effect har ett fyrtiotal anställda i Stockholm. I Stockholm arbetar vi i huvudsak med biståndshandläggning, kommunikation och påverkan, insamling och administration. Genom våra lokala samarbetspartners bedriver vi verksamhet i 20 länder i fyra olika världsdelar. Vi har regionkontor i Latinamerika, Östra och Södra Afrika, Europa och Asien och cirka 150 medarbetare på våra region- och landkontor som arbetar med verksamheten ute i fält. I princip alla är lokalt anställda och kommer från det land eller den region där de arbetar.

Våra lediga tjänster

Financial Controller 

Är du en erfaren Financial Controller med brinnande intresse för hållbar och rättvis värld fri från fattigdom? Längtar du efter ett stimulerande och utvecklande arbete som gör skillnad på riktigt?

Läs mer

Tjänster ute i regionerna

Se vår engelska jobbsida

Volontärarbete
Vad gäller ideellt arbete i Sverige så finns det en del jobb på We Effects huvudkontor i Stockholm.

Läs mer 

Så här är det att arbeta på We Effect

Vi kommer att ge dig möjligheten att göra verklig skillnad – inom vår organisation och i vårt gemensamma arbete för en hållbar planet fri från fattigdom. Vi utmanar status quo och uppmuntrar innovation.

 

Läs mer 

Mer om oss

Om oss

We Effect - världens största kooperativa biståndsorganisation

Vad vi gör

Vad vi gör

Här finns vi

Var vi arbetar