Vill du också vara med och utrota hungern? Bli en del av vårt team

Niramala och Nilani Shanthakumar. Foto: Marcus Lundstedt
Niramala och Nilani Shanthakumar. Foto: Marcus Lundstedt

För att kunna uppnå vår vision om en hållbar och rättvis värld fri från fattigdom behöver vi ett starkt team. We Effect har ett fyrtiotal anställda i Stockholm. I Stockholm arbetar vi i huvudsak med biståndshandläggning, kommunikation och påverkan, insamling och administration. Genom våra lokala samarbetspartners bedriver vi verksamhet i 20 länder i fyra olika världsdelar.

Vi har regionkontor i Latinamerika, Östra och Södra Afrika, Europa och Asien och cirka 150 medarbetare på våra region- och landkontor som arbetar med verksamheten ute i fält. I princip alla är lokalt anställda och kommer från det land eller den region där de arbetar. På vårt kontor i Stockholm är vi drygt 40 anställda och vårt arbetsspråk är engelska.

Våra lediga tjänster

Upphandling för outsourcing av IT tjänster

We Effect har påbörjat en upphandling för outsourcing av IT tjänster. Om ni önskar delta i upphandlingen så skicka ett mail till de personer som är namngivna i offertförfrågan.

Läs mer

 

Upphandling F2F-kampanj

We Effect har påbörjat en upphandling för en F2F-kampanj. Om ni önskar delta i upphandlingen så skicka ett mail till de personer som är namngivna i offertförfrågan.

Läs mer

Internship
Are you a student and interested in global issues and development cooperation and want to gain insight and experience at a workplace that deal with these issues? Then you should apply for an internship at We Effect!

Applications are made through: FUF – the Swedish Development Forum.

Tjänster ute i regionerna

Se vår engelska jobbsida

Följ oss på LinkedIn

På LinkedIn kan du ta del av vårt arbete och söka lediga tjänster hos oss.

 

Följ oss här

Foto: Marcus Lundstedt

Så här är det att arbeta på We Effect

Vi kommer att ge dig möjligheten att göra verklig skillnad – inom vår organisation och i vårt gemensamma arbete för en hållbar planet fri från fattigdom. Vi utmanar status quo och uppmuntrar innovation.

 

Läs mer 

Mer om oss

Om oss

We Effect - världens största kooperativa biståndsorganisation

Vad vi gör

Vad vi gör

Här finns vi

Var vi arbetar