Vill du också vara med och utrota hungern? Bli en del av vårt team

Niramala och Nilani Shanthakumar. Foto: Marcus Lundstedt
Niramala och Nilani Shanthakumar. Foto: Marcus Lundstedt

För att kunna uppnå vår vision om en hållbar och rättvis värld fri från fattigdom behöver vi ett starkt team. We Effect har ett fyrtiotal anställda i Stockholm. I Stockholm arbetar vi i huvudsak med biståndshandläggning, kommunikation och påverkan, insamling och administration. Genom våra lokala samarbetspartners bedriver vi verksamhet i 20 länder i fyra olika världsdelar.

Vi har regionkontor i Latinamerika, Östra och Södra Afrika, Europa och Asien och cirka 150 medarbetare på våra region- och landkontor som arbetar med verksamheten ute i fält. I princip alla är lokalt anställda och kommer från det land eller den region där de arbetar. På vårt kontor i Stockholm är vi drygt 40 anställda och vårt arbetsspråk är engelska.

Bli en del av vårt team

Praktik inom  kommunikation och insamling – ht 2024

Brinner du för kommunikation och sociala frågor? Genom att bli en del av vårt team får du chans att testa dina kunskaper i praktiken, utveckla dina kommunikationsfärdigheter och skaffa värdefull erfarenhet inför det stundande arbetslivet.

Läs mer

Upphandling – Revisionstjänster och granskning av We Effect

Vi upphandlar nu revisionstjänster. Alla företag som är intresserade av att delta i upphandlingsprocessen uppmanas att ta del av offertförfrågan. Där finns beskrivning av organisationen, revisionsuppdraget samt våra utvärderingskriterier. Välkommen att kontakta oss via ewa.holmstedter@weeffect.org.

Tjänster ute i regionerna

Se vår engelska jobbsida

LinkedIn

På LinkedIn kan du ta del av vårt arbete och söka lediga tjänster hos oss.

Följ oss här

Foto: Marcus Lundstedt

Så här är det att arbeta på We Effect

Vi kommer att ge dig möjligheten att göra verklig skillnad – inom vår organisation och i vårt gemensamma arbete för en hållbar planet fri från fattigdom. Vi utmanar status quo och uppmuntrar innovation.

 

Läs mer 

Mer om oss

Om oss

We Effect - världens största kooperativa biståndsorganisation

Vad vi gör

Vad vi gör

Här finns vi

Var vi arbetar