Volontär

We Effect är en svensk biståndsorganisation med verksamhet i drygt 20 länder i fyra världsdelar. Våra fokusområden är landsbygdsutveckling, bostäder, jämställdhet och tillgång till mark.

Vi vet att tillsammans hittar människor nya vägar ut ur fattigdomen och blir en stark röst i samhället. Därför stödjer We Effect människor att gå samman och få nya kunskaper. Resultatet blir att fler får ökade inkomster, mat på bordet, värdiga bostäder och genom detta kan de ta klivet ur fattigdomen.

Vill du vara en del i vårt viktiga uppdrag att utrota fattigdom med jämställdhet?

Under perioder har vår Givarservice behov av hjälp med administrativa uppgifter relaterade till vår kundbas/system samt packning av gåvor. Just nu har vi dock inget behov. När behovet ökar kommer vi lägga ut information på den här sidan.

Är det dig vi söker?

För att bli volontär hos oss måste man vara minst 18 år eller ha målsmans godkännande. Eftersom vårt kontor är beläget i Stockholm är det en förutsättning att man kan ta sig till oss. Vi ser helst att man har möjlighet att boka in åtminstone två pass i månaden för att få en kontinuitet i arbetsuppgifterna. Man måste också medverka på en informationsträff innan man påbörjar sitt volontäruppdrag. Viss grundläggande datorvana krävs.

Alla volontärer är försäkrade genom vårt kollektivavtal under volontärtimmarna på kontoret. Om man har varit hos oss kontinuerligt (minst två pass per månad) under 1 års tid kan vi även skriva arbetsintyg.

Ansökningar hanteras löpande. Märk din ansökan genom att skriva ”Volontär” i ämnesraden. Din ansökan ska innehålla CV.

Adress för ansökan: givarservice@weeffect.se. Glöm inte att skriva ”Volontär” i ämnesraden.