We Effect för Världens Barn

We Effect och kooperationen går Jorden Runt för Världens Barn!

Nu drar årets kampanj för Världens Barn igång, och vi vill tillsammans med er aktivera oss för världens barns skull! Därför tar vi den 29e september ett gemensamt krafttag och bidrar till att försöka ta oss ett helt varv runt Jorden!

Dela och utmana en kompis – vinn fina priser! 

Vi uppmanar dig och alla du känner att ta sig ut på en promenad under den 29e september och swisha 10 kronor per kilometer! Ange i meddelandefältet hur många kilometer du gått, så att vi löpande kan följa den totala distansen!

Glöm inte ta en selfie eller kanske bara en vacker bild från din runda och dela med dig av din insats i dina sociala medier! Utmana en kompis att också ta en runda för Världens Barn! 
Tagga inlägget med #jordenrunt för @världensbarn, så är du med i utlottningen av superfina priser

Om kampanjen

Världens Barn är Radiohjälpens största insamling och genomförs av Sveriges Television och Sveriges Radio P4 i samarbete med 13 svenska organisationer. Vi tillsammans med 12 organisationer och 45 000 frivilliga gör en enorm insats för världens barn och du är välkommen att vara med!

Alla som samlar in över 50 000 kr till kampanjen kommer att tackas under Världens Barn-galan som sänds i SVT den 1 oktober.

Delta även under kampanjens gång! Starta en digital bössa här

Om projektet

We Effect arbetar i Palestina där den 70-åriga konflikten är påtaglig varje dag.

I projektet Barnen bakom separationsmuren stöttar vi fyra förskolor. Arbetet fokuserar på att bekräfta barn och deras rätt till utbildning, utveckling och välmående både psykiskt och fysiskt

Många barn drabbas av psykosocial stress eftersom de somnar och vaknar till ljudet av kulor från de israeliska soldaternas träning och nattliga räder.

 

Läs mer här