Kvinnliga bönder i Palestina.

Tillsammans bekämpar vi hunger och fattigdom.

Bli månadsgivare
Iman Jamel Turkman och Ikram Whedi Foto: Marcus Lundstedt
Iman Jamel Turkman och Ikram Whedi Foto: Marcus Lundstedt
780 miljoner i världen går till sängs hungriga och var 48:onde sekund dör en människa av svält. Vi jobbar för att alla ska kunna äta sig mätta. För att människor ska stå bättre rustade för framtida kriser. Hjälp oss bekämpa hungern med gåvor som sätter mat på bordet varje dag.

Ge bort en höna!

På vår planet går var nionde människa hungrig. När du ger bort hönor kan familjer i fattigdom få en inkomst vid försäljning av ägg och kycklingar. Du får ett fint digitalt gåvobevis som kan skickas direkt till mottagaren via e-post eller som kan skrivas ut.

Ge bort en höna nu
Nancy Masicampo. Foto: Marcus Lundstedt

Stöd vårt arbete för allas rätt till mat

Tänk att du behöver odla mat för att överleva, men inte har rätt att äga mark för att du är kvinna. Det är verkligheten för många kvinnliga bönder runt om i världen.

 

Genom ditt stöd kan vi:
♀️ Försvara kvinnors rätt till mark
♀️ Stödja kvinnligt ledarskap
♀️ Supporta kvinnokooperativ i fattigdomsdrabbade områden

 

Bli månadsgivare idag!

Andra sätt att stödja vårt arbete

Bild på händer som håller i kaffebönor Bli månadsgivare

Bli månadsgivare

Bild på en liten flicka på ett grönsaksfält. Ge en gåva

Ge en gåva

Bild på en knuten hand som håller i korn på ett fält. Minnesgåva

Hedra någons minne

Bild på händer som håller i jordgubbar. Gåvoshop

Handla i vår gåvoshop

Inzoomad bild på en gren med små äpplen. Testamentera till We Effect

Testamentera en gåva

Bild på en kvinna som håller i en solros på ett fält i Tanzania. Företagsgåva

Ge en företagsgåva

Fler sätt att stödja We Effect

Du kan skänka dina poäng i Coops Poängshop till We Effect eller ansluta ditt Coop betalkort till Bistånd på köpet, då avrundas slutsumman automatiskt uppåt till närmsta krona när du handlar och betalar med kortet.

Läs mer

Spara med hjärtat genom Swedbank Humanfond. Det är en ideell fond som investerar i företag som aktivt arbetar med miljö, mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. När du investerar i fonden ger du också en gåva till en organisation. Väljer du We Effect som mottagare av gåvan så kommer 2 procent av ditt sparande skänkas till oss.

Läs mer

Köp lotter i Svenska PostkodLotteriet. De skänker hela sin vinst till de 60 organisationer som är förmånstagare i lotteriet. We Effect är förmånstagare sedan 2009. Flera av våra projekt och aktiviteter finansieras helt eller delvis med hjälp av pengarna från PostkodLotteriet.

Läs mer

Skänk en gåva eller starta en insamling till förmån för Världens Barn. Det är en av Radiohjälpens största insamlingskampanjer och ett samarbete med 13 civilsamhälles­organisationer, SVT och Sveriges Radio P4. Radiohjälpens partnerorganisationer där We Effect är en, kan ansöka om projektstöd från insamlade medel.

Läs mer

Anicia Samwel, Tanzania. Foto: Catherine Waking'a

Ert företag behövs i kampen mot hungern

Bli stödföretag till We Effect och var med oss i kampen mot världens hunger och för att lyfta människor ur fattigdom. Vi vet att fattigdomsbekämpning görs bäst tillsammans, därför behöver vi er hjälp för att lyckas. Samtidigt bygger ni som företag mervärde för era kunder och anställda.

 

Bli stödföretag nu