Ingen ska behöva gå hungrig.

Bli månadsgivare idag
Agness Simon. Foto: Edward Echwalu
Agness Simon. Foto: Edward Echwalu
780 miljoner i världen går till sängs hungriga och var 48:onde sekund dör en människa av svält. Vi jobbar för att alla ska kunna äta sig mätta. För att människor ska stå bättre rustade för framtida kriser. Hjälp oss bekämpa hungern med gåvor som sätter mat på bordet varje dag.
Julitha Xephania Shirima. Foto: George Kamau

Andra sätt att stödja vårt arbete

Ge bort grönsaksland

Bli månadsgivare

Ge en gåva

Ge en gåva

En kvinna står på ett risfält. Hon tittar ned. Minnesgåva

Hedra någons minne

Gåvoshop

Handla i vår gåvoshop

Testamentera till We Effect

Testamentera en gåva

Företagsgåva

Ge en företagsgåva

Ge bort en gåva som bekämpar hunger.

Höna 40 kr

Ge bort grönsaksland

Grönsaksland 150 kr

Bikupa

Bikupa 270 kr

Fler sätt att stödja We Effect

Du kan skänka dina poäng i Coops Poängshop till We Effect eller ansluta ditt Coop betalkort till Bistånd på köpet, då avrundas slutsumman automatiskt uppåt till närmsta krona när du handlar och betalar med kortet.

Läs mer

Spara med hjärtat genom Swedbank Humanfond. Det är en ideell fond som investerar i företag som aktivt arbetar med miljö, mänskliga rättigheter och arbetsvillkor. När du investerar i fonden ger du också en gåva till en organisation. Väljer du We Effect som mottagare av gåvan så kommer 2 procent av ditt sparande skänkas till oss.

Läs mer

Köp lotter i Svenska PostkodLotteriet. De skänker hela sin vinst till de 60 organisationer som är förmånstagare i lotteriet. We Effect är förmånstagare sedan 2009. Flera av våra projekt och aktiviteter finansieras helt eller delvis med hjälp av pengarna från PostkodLotteriet.

Läs mer

Skänk en gåva eller starta en insamling till förmån för Världens Barn. Det är en av Radiohjälpens största insamlingskampanjer och ett samarbete med 13 civilsamhälles­organisationer, SVT och Sveriges Radio P4. Radiohjälpens partnerorganisationer där We Effect är en, kan ansöka om projektstöd från insamlade medel.

Läs mer

Anicia Samwel, Tanzania. Foto: Catherine Waking'a

Ert företag behövs i kampen mot hungern

Bli stödföretag till We Effect och var med oss i kampen mot världens hunger och för att lyfta människor ur fattigdom. Vi vet att fattigdomsbekämpning görs bäst tillsammans, därför behöver vi er hjälp för att lyckas. Samtidigt bygger ni som företag mervärde för era kunder och anställda.

 

Bli stödföretag nu