Våra regioner

We Effect finns i 25 länder i fyra världsdelar och har regionkontor i samtliga. För att förändringarna ska bestå arbetar vi alltid tillsammans med lokala organisationer på plats. Och alltid utifrån grundtanken ”hjälp till självhjälp”.

VÅRA REGIONER
Afrika

I Afrika arbetar vi med att stärka småskaliga bönders förmåga att skapa ett hållbart jordbruk, klara sin matförsörjning och kunna leva på försäljning av sina produkter.

Asien

I Asien arbetar vi med jordbruksutveckling och att stärka våra samarbetsorganisationer så att de kan försvara sina medlemmars rättigheter och öka kvinnors deltagande.

 

Europa

I Europa arbetar vi framför allt med att stärka småskaliga bönders möjlighet att bedriva ett effektivt och hållbart jordbruk och få bättre tillgång till marknaden.

Latinamerika

I Latinamerika arbetar vi med jordbruksutveckling och stöd till bostadskooperativ. Strävan efter att öka kvinnors deltagande och inflytande genomsyrar arbetet.

BERÄTTELSER

23-årige Tafadzwa Zenasi ser ljust på framtiden

Det har varit val i Zimbabwe och alla väntar på, hoppas på, att det ska innebära vändningen för landet, efter nära 40 år av elände under president Robert Mugabe. En av dem som vill våga se framåt är 23-årige Tafadzwa Zenasi. – Nu hoppas jag bara att landets ekonomi ska bli bättre, säger han. Mina […]

Kvinnorna i Mabele väver nya drömmar

Mjuk bomull som stryker mot huden. Den känslan känner många varje dag; lakan, handdukar, underkläder – bomullen finns så nära oss. Men det är kanske inte lika ofta vi funderar över vilka villkor de bönder som odlar bomullen har. – Jag har odlat bomull i mer än 20 år. Men att odla på kontrakt ger […]

Resultat Europa 2017

Genom studiecirklarna i regionen har över 1 470 kvinnor haft möjlighet att starta företag och skapa sig en inkomst. 1 680 småskaliga bönder har fått utbildning i EU-standarder inom jordbruket. Något som möjliggjort tillgång till marknader både nationellt och inom EU, vilket har ökat jordbrukarnas konkurrenskraft och inkomst. Mellan 2014 och 2017 har Europa-programmet nått […]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av berättelser och nyheter.

{{ registrationMessage }}
*Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.