Ert företag behövs i kampen mot fattigdom

We Effect förändrar människors liv. Vi förser dem med kunskap, hjälper dem att bättre nyttja sin mark och underlättar för dem att jobba tillsammans, bland annat för att anpassa sig till accelererande klimatförändringar. På så sätt kan de bli självförsörjande och ta klivet ur fattigdomen för gott. För att lyckas behöver vi börja med att förändra situationen för de mest utsatta – kvinnor och flickor, och vi behöver er hjälp!

Om kvinnor skulle ha samma rättigheter som män skulle fler barn gå i skolan och fler familjer ha mat på bordet. Därför arbetar vi med långsiktigt utvecklingsbistånd med ett starkt fokus på kvinnor och flickors rättigheter. Genom att stärka kvinnor och flickor bidrar vi till att utrota de strukturella hinder som förhindrar utvecklingen mot en rättvisare värld.

Vi vet att fattigdomsbekämpning görs bäst tillsammans, därför behöver vi er hjälp för att lyckas. Tillsammans kan vi bidra till FN:s globala mål för hållbar utveckling samtidigt som ni som företag bygger mervärde för era kunder och anställda.

Det finns flera sätt att stödja vårt arbete över hela världen. Vad passar bäst för ditt företag?

Kontakta gärna vår företagsgrupp via partnerskap@weeffect.se eller ring givarservice på 08 120 371 20 så hjälper de gärna till.

Ge bort hönor till medarbetare och kunder

Skicka en hälsning från ert företag samtidigt som ni gör skillnad för familjer som lever i fattigdom. Skänk er viktiga gåva idag.

Ge bort hönor

Så kan ert företag bidra

Ge bort fröplantor företag

Ge bort fröplantor

Företagsgåva

Ge en företagsgåva

Minnesgåva från företag

Skänk en minnesgåva