Anna Koblanck ny medieansvarig på We Effect

We Effect har rekryterat Anna Koblanck som medieansvarig. Hon kommer närmast från pr-byrån Westander och har tidigare bland annat arbetat som Dagens Nyheters Afrikakorrespondent.

– Det är bara genom att verka för en bred uppslutning i samhället bakom kampen mot fattigdomen som vi kan vinna! Med sin tunga globala erfarenhet och lyhördhet för samhällsdebatten kommer Anna göra vår röst i detta ännu starkare, säger Anna Tibblin, Generalsekreterare We Effect.

Anna Koblanck har senast arbetat som konsult på pr-byrån Westander och har tidigare jobbat som kommunikatör på Världsbanksorganet International Finance Corporation och som Dagens Nyheters Afrikakorrespondent.

Hon tillträdde sin tjänst den 16 mars och ingår i We Effects nybildade avdelning för media och påverkan med totalt fem medarbetare som rapporterar till Marcus Lundstedt, chef Media och Påverkan.

– We Effect står upp för demokrati, mänskliga rättigheter och medmänsklighet i en tid då det blåser allt snålare runt jorden. För mig känns det väldigt angeläget att verka för att frågor som jämställdhet och klimaträttvisa står på agendan, säger Anna Koblanck.

Kontakt

Anna Koblanck, Medieansvarig, anna.koblanck@weeffect.org, 072-070 17 81