Kaffe som bekämpar Hungerpandemin

Som en del av kampanjen Hela Sverige mot Hungerpandemin arbetar We Effect tillsammans med sina medlemsorganisationer för att uppmärksamma världshungern och samla in pengar till arbetet med att säkra rätten till mat för människor världen över. Vi gör det tillsammans!

Ett fantastiskt exempel på att bidra till att bygga en värld där alla har rätt till mat är det gemensamma engagemanget som OK:s ekonomiska föreningar visat i kampanjen. Tillsammans möjliggjorde alla föreningar en insats där OK:s medlemmar och kunder kunde bidra till Hela Sverige mot Hungerpandemin genom att köpa en kaffe på samtliga stationer i Köping, Örnsköldsvik, Norrbotten, Västerbotten och Värmland. Helgen 5-7 november gick 5 kronor per såld kopp till kampanjen och den 3-5 december är det dags igen.

Genom föreningarnas insatser har OK:s kunder, medlemmar och anställda i Sverige alltså kunnat bidra till att långsiktigt mätta fler runt om i världen. Det visar på den enorma styrka som finns när vi går samman och skapar lokala engagemang för att ta globalt ansvar. Tillsammans är vi starka!