Våra nätverk


AgriCord är ett nätverk för biståndsorganisationer som arbetar med stöd till bondeorganisationer i syd.

 

 


CONCORD-Sverige har ett trettiotal organisationer som medlemmar, som alla samarbetar kring opinionsbildning och påverkan av EU:s utvecklingspolitik.

 

 


Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

We Effect och Fairtrade

We Effect stödjer kooperativ på flera platser i världen så att de kan klara av att leva upp till kraven för Fairtrade eller andra märkningar. Utöver detta så engagerar sig We Effect i Fairtrade, bland annat genom att delta i kampanjer och vara medlem i föreningen. We Effect har även tagit fram faktarapporter om kaffeodlarnas situation. Utifrån dessa har vi kunnat påverka media, företag, politiska beslutsfattare och konsumenter att bry sig om odlarnas situation.

 


Forum Syd är en paraplyorganisation för runt 200 svenska organisationer som arbetar med internationellt bistånd och opinionsbildning om globala frågor.

 

 

 


ICA (International Co-operative Alliance) är en internationell, oberoende organisation som förenar, representerar och stödjer kooperativ över hela världen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av berättelser och nyheter.

{{ registrationMessage }}
*Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.