Stöd oss

Engagera dig

Det finns många sätt att stödja och engagera sig i We Effect. Här nedan finns ytterligare alternativ för hur man kan stödja vårt arbete.
ANDRA SÄTT ATT ENGAGERA SIG

Testamentera

För många människor är det viktigt att lämna en bättre värld efter sig. Genom att inkludera en organisation som du har förtroende för i ditt testamente kan du påverka det du lämnar över till kommande generationer. De testamentsgåvor som skänks till We Effect används till att minska fattigdom och skapa en hållbar och rättvis värld. Storleken på testamentsgåvan väljer du själv. Även om det är en liten del av ditt testamente så är gåvan betydelsefull för We Effect.

Det du skänker via ditt testamente till We Effect är befriat från skatt på värdepapper, aktier och fastigheter. Det innebär att hela din gåva går oavkortat till We Effects arbete.

Om du har frågor eller behöver annan hjälp med ditt testamente kontakta gärna givarservice@weeffect.se eller telefon +46(0)8 120 371 20, så hjälper de dig.

Tack för att du tänker på We Effect.

PostkodLotteriet

Svenska PostkodLotteriet genererar pengar till de organisationer som är förmånstagare i lotteriet genom att skänka hela företagets vinst till dem. PostkodLotteriets vinst  går direkt till de 55 förmånstagarna i Lotteriet.

We Effect har varit förmånstagare till PostkodLotteriet sedan 2009. Ett flertal projekt och aktiviteter har helt eller delvis finansierats med hjälp av pengarna från PostkodLotteriet.

Några exempel:

  • Stöd till projektet ”Värdig vardag” som vi genomför i samarbete med WaterAid
  • Ökade inkomster för citrusodlare i Uganda
  • Värdiga bostäder i Palestina
  • Stärkt småföretagande i Vietnam
  • Agroekologi i Latinamerika

Besök PostkodLotteriet för att bli prenumerant.

I din Coop-butik

Du som är kund och medlem hos Coop kan bekämpa fattigdomen tillsammans med We Effect.

  • Avrunda dina köp uppåt till närmsta krona genom att ansluta ditt MedMera-kort till Bistånd På Köpet
  • Skänk 10 kr genom att Biståndsscanna nästa gång du handlar med ShopExpress. Fråga hur i din Coop-butik.
  • Lägg en slant i en bössa i kassan.
  • Stöd vårt arbete genom att växla in dina poäng i poängshopen.

Genom samarbeten

Du kan ge ett värdefullt bidrag till We Effects arbete när du sparar pengar eller shoppar på nätet eller genom andra insamlingar som Världens barn.

Godhandling.se stödjer insamlingsorganisationer med godkända 90-konton. Du kan välja We Effect som mottagare av en gåva i samband med att du shoppar i en välkänd butik på nätet.

Världens barn  är hela Sveriges gemensamma angelägenhet. Varje år samlas det in pengar till ett antal utvalda biståndsprojekt genom en TV-sänd gala i SVT och olika insamlingsaktiviteter runt om i landet.

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond som förvaltas av Swedbank Robur. Genom ditt sparande i Swedbank Robur Humanfond får We Effect två procent av ditt fondvärde varje år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av berättelser och nyheter.

{{ registrationMessage }}
*Dina uppgifter kommer behandlas i enlighet med GDPR. Läs mer här.