Stöd oss

Engagera dig

Det finns många sätt att stödja och engagera sig i We Effect. Här nedan finns ytterligare alternativ för hur man kan stödja vårt arbete.
ANDRA SÄTT ATT ENGAGERA SIG

Stöd världens barn

Världens Barn är hela Sveriges gemensamma angelägenhet. Tillsammans kan vi alla vara med och bidra till alla barns rätt till utbildning, hälsa och en värdig framtid.

Världens Barn är ett samarbete mellan Radiohjälpen, 22 välkända organisationer, SVT och SR P4. Mer än hundra projekt runt om i världen får stöd varje år. Förra året samlade vi tillsammans in 80 miljoner kronor. Årets stora insamlingsdagar äger rum den 1 och 8 oktober.

Så kan du bidra:

 • Anmäl dig till frivillig@varldensbarn.se och delta i insamlingen den 1 och 8 oktober. Vi berättar vad som händer i just din kommun.
 • Sätt in en gåva på plusgiro 90 1950-6 eller bankgiro 901-9506. Märk gåvan Världens Barn.
 • Försök få med kollegorna på din arbetsplats och ge er ut och skramla. Kanske kan ni få tillåtelse att göra det på arbetstid.
 • Köp choklad från Malmö chokladfabrik så går hälften av intäkterna till Världens Barn
 • Starta din egen insamling genom IHelp.
 • Följ kampanjen på SVT under oktober.

Testamentera

För många människor är det viktigt att lämna en bättre värld efter sig. Genom att inkludera en organisation som du har förtroende för i ditt testamente kan du påverka det du lämnar över till kommande generationer. De testamentsgåvor som skänks till We Effect används till att minska fattigdom och skapa en hållbar och rättvis värld. Storleken på testamentsgåvan väljer du själv. Även om det är en liten del av ditt testamente så är gåvan betydelsefull för We Effect.

Det du skänker via ditt testamente till We Effect är befriat från skatt på värdepapper, aktier och fastigheter. Det innebär att hela din gåva går oavkortat till We Effects arbete.

Ladda gärna ner vårt informationsblad om testamenten.
Där kan du läsa mer om hur det går till. Kontakta gärna vår testamentshandläggare Josefiina om du har frågor eller behöver annan hjälp med ditt testamente.

p_josefiina_benazzouz_sv

Josefiina Ben Azzouz
08-120 371 11
josefiina.ben.azzouz(at)weeffect.se

Tack för att du tänker på We Effect.

Postkodlotteriet

Svenska PostkodLotteriet genererar pengar till de organisationer som är förmånstagare i lotteriet genom att skänka hela företagets vinst till dem. PostkodLotteriets vinst  går direkt till de 55 förmånstagarna i Lotteriet.

We Effect har varit förmånstagare till PostkodLotteriet sedan 2009. Ett flertal projekt och aktiviteter har under året helt eller delvis finansierats med hjälp av pengarna från PostkodLotteriet.

Några exempel:

 • Stöd till projektet ”Värdig vardag” som vi genomför i samarbete med WaterAid
 • Ökade inkomster för citrusodlare i Uganda
 • Värdiga bostäder i Palestina
 • Stärkt småföretagande i Vietnam
 • Agroekologi i Latinamerika

Besök PostkodLotteriet för att bli prenumerant.

I din Coop-butik

Du som är kund och medlem hos Coop kan bekämpa fattigdomen tillsammans med We Effect.

 • Avrunda dina köp uppåt till närmsta krona genom att ansluta ditt MedMera-kort till Bistånd På Köpet
 • Skänk 10 kr genom att Biståndsscanna nästa gång du handlar med ShopExpress. Fråga hur i din Coop-butik.
 • Lägg en slant i en bössa i kassan.
 • Stöd vårt arbete genom att växla in dina poäng i poängshopen.

Genom samarbeten

Du kan ge ett värdefullt bidrag till We Effects arbete när du sparar pengar eller shoppar på nätet eller genom andra insamlingar som Världens barn eller Operation dagsverke.

Godhandling.se stödjer insamlingsorganisationer med godkända 90-konton. Du kan välja We Effect som mottagare av en gåva i samband med att du shoppar i en välkänd butik på nätet.

Världens barn  är hela Sveriges gemensamma angelägenhet. Varje år samlas det in pengar till ett antal utvalda biståndsprojekt. 2013 medverkar vi i insamlingen för Världens barn nästa gång.

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond som förvaltas av Swedbank Robur. Genom ditt sparande i Swedbank Robur Humanfond får We Effect två procent av ditt fondvärde varje år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av berättelser och nyheter.

{{ registrationMessage }}
Öppna din Swishapp och avsluta betalningen där Öppna Swish-appen